Bruno Martins Indi: ‘Ik voel me volwaardig moslim’

Bruno Martins Indi is een rots in de branding in de verdediging van het Nederlands elftal. Zeker op het WK laat hij zien een geweldige speler te zijn.

Als mens krijgt hij ook de nodige complimenten. In een interview met het Algemeen Dagblad geeft hij een kijkje in zijn leven. Wat blijkt? De verdediger is moslim. Hoewel hij niet gelovig werd opgevoed haalt hij veel levenslessen uit de islam: ‘Het helpt me, geeft me een zekere rust’, zegt hij in de krant. Ook is zijn dochter immens belangrijk voor hem.

Hij heeft echter geen zin om te veel naar buiten te treden over zijn geloof: ‘Ik hoef dat niet zo aan de grote klok te hangen. Het heeft mij geholpen rust en balans te vinden’. Morgen staat BMI waarschijnlijk in de basis tegen Costa Rica. Nederland staat in de kwartfinale van het toernooi.

 

Maa sha Allah, moge Allah de Verhevene ons genadig zijn.

 

Bruno Martins Indi is moslim

Één reactie op “Bruno Martins Indi: ‘Ik voel me volwaardig moslim’”

Reacties zijn gesloten.