Wie zijn wij?

De DutchDawaCenter (DDC/ مركز  الدعوة  الهولندية) houdt zich bezig met het verspreiden van islamitische informatie en het uitnodigen naar de Islam. Via deze website blijft de bezoeker op de hoogte van betrouwbare websites, social media- en andere accounts  die islamitische kennis verspreiden. 

De laatste jaren is de anti-islamitische lobby hard bezig geweest met het versterken van hun (ongefundeerde) standpunten.

Ons YouTubekanaal Sunnah4Holland zal gebruikt worden om de Nederlandse en internationale bezoekers te informeren over de Islam en biedt zo nu en dan vormen van entertainment (anasheed) aan. We houden we ons verder bezig met de volgende onderwerpen: satelliet-TV streams, Islaam-achtergrondenMekka-beelden, een overzicht van misdaden tegen moslims en we weerleggen de standpunten van enkele ver afgedwaalde groeperingen.

Naast de betrouwbare overzichten zorgen we ervoor dat er af en toe publicaties of nieuwsberichten worden uitgegeven over actuele (islamitische) gebeurtenissen. 

(klik op ‘lees verder’)

Voor vragen, suggesties of klachten kunt u contact met ons opnemen. Alle mails zullen door ons worden beantwoord.

Disclaimer: Sunnah4holland is onafhankelijk en niet verbonden met een organisatie, maar lauter een projectgroep met vrijwillige leden. Wij zijn onafhankelijke moslims die Nederlanders (moslim en niet-moslim) willen informeren over de Islaam.