Den Haag/Kuwait-City, 16 december 2017.  Onze analisten in binnen- en buitenland volgen de ontwikkelingen in de Arabische en Westerse wereld op de voet. De plannen voor de grootste vernedering van de Ummah (moslimgemeenschap) zijn decennia in de maak en worden op dit moment uitgevoerd.

Wij willen niet schrijven over dit onderwerp, omdat het de zwakte van de 1.8 Miljard moslims aangeeft tegenover het handjevol zionisten, maar omdat iedereen zwijgt moeten wij wel. Kort gezegd kunnen we jullie dit vertellen: de Zionisten, met Donald J. Trump, Benjamin Netanyahu en Jared Kushner aan het hoofd hebben besloten dat er nooit meer een “Palestina” mag zijn. In ieder geval niet zoals wij die kennen…

 

Facebook Banner Sunnah4Holland DDC Israel Palestina Gaza en Sinai plan van Sisi

Het plan, welke nu uitgevoerd wordt, houdt het volgende in:

  • Egypte zal met “Israël” samenwerken om in de Sinaï-woestijn ruimte te maken voor de Palestijnen;
  • De Westelijke Jordaanoever zal worden ontdaan van de Palestijnen;
  • De nederzettingen in de Westelijke Jordaanoever zullen blijven bestaan;
  • De rest van de Westerlijke Jordaanoever zal worden ingelijfd door “Israël’;
  • Jeruzalem zal de hoofdstad worden van “Israël” worden;
  • Alleen in Gaza mogen de Palestijnen “in Israel” hun land behouden;
  • Gevluchte Palestijnen verliezen het recht om terug te keren naar “Palestina” (Israël);
  • De Palestijnen moeten zich in de Gaza-Sinaï gaan huisvesten

Sisi de hoofddader

De Egyptische dictator al Sisi is samen met Jared Kushner de spil in dit verhaal. Sisi werd in Egypte door de leiders der wereld geïnstalleerd nadat de democratisch gekozen president Morsi werd afgezet wegens zijn anti-Israëlische sentiment. Sisi heeft vele duizenden moslims laten vermoorden sinds hij de macht heeft gegrepen.

Jared Kushner, de zionistische leider zonder grenzen

De stichting van de familie van Jared Kushner, de Joodse schoonzoon van de toekomstige Amerikaanse president Donald Trump, geeft grote geldsommen aan Joodse kolonisten op de Westelijke Jordaanoever. Dat blijkt uit onderzoek van de “Israëlische” krant Haaretz. Het gaat om tienduizenden dollars die aan stichtingen en instellingen van kolonisten worden betaald. Niet alleen deze clubs, maar ook andere Joodse organisaties binnen en buiten “Israël” krijgen grote sommen geld van de stichting.

De Charles and Seryl Kushner Foundation geeft jaarlijks miljoenen tot tientallen miljoenen dollars aan Joodse stichtingen en non-profitorganisaties. Per donatie gaat het om duizenden, zo niet tienduizenden dollars. Soms gaat het ook om miljoenen. Met dit geld worden de zionistische bezetters in de Westelijke Jordaanoever verzekerd van een plaatsje in het “Israël” van de toekomst.

Waarom worden de moslims zo vernederd?

Kijk naar jezelf. Kijk naar je omgeving. Kijk naar onze gemeenschappen. Kijk naar onze afwijkingen in de islaam. Kijk naar de fitan waar we zelf voor zorgen. Kijk naar de geldverkwisters. Kijk naar de lege moskeeën. Kijk naar de expose-gedrag van de “moslims”. Kijk naar onze klaagcultuur.

“Helpt elkander in het verrichten van het goede en godsvrucht. En helpt elkander niet in het verrichten van de zonde en agressie.”                                                         (Soerat al-Maa’idah: 2)

“Waarlijk, degenen die de vrome, onschuldige, gelovige vrouwen beschuldigen (van ontucht) zijn vervloekt in het wereldse en in het Hiernamaals en hen komt een overweldigende bestraffing toe. Op die Dag zullen hun tongen en hun handen en hun voeten tegen hen getuigen over (datgene) wat zij pleegden te doen.”                                                               (Soerat an-Noer: 23)

En begenadigd is hij, die zijn tong in bedwang weet te houden, huilt om de zonden die hij pleegde te verrichten, zich bezig houdt met het verbeteren van zichzelf en anderen aanspoort tot het goede op een beste wijze.

We houden het hierbij. Laa hawla wa laa quwwata illa billah.

Het bestuur van Sunnah4Holland