ONBETROUWBAAR: ‘Volg Kennis’ op FaceBook

Dit bericht komt uit:’onbetrouwbare-‘ categorie.

Zij die openlijk de (onwetende) moslims voorliegen, voor de gek houden of op een andere pad (sunnah) dan dat van de Profeet (vrede zij met hem) en de Koran willen brengen, dienen eveneens openlijk bloot te worden gelegd. Wij waarschuwen de moslims om geen kennis aan te nemen van deze oproepers die valse informatie over de Islam verspreiden; wij vragen de moslims om deze accounts te rapporteren wegens het gebruik van een valse naam. 

 

Volg Kennis
Veel moslims zijn meteen verkocht wanneer mensen spreken over de Koran. Zo ook nu; ‘Volg Kennis’ is een persoon die mensen oproept naar vijandigheid jegens de Islam. Dit account propageert het ‘Koranisme‘. We hebben uitvoerig uitgelegd dat de mensen die zichzelf ‘Koranieten’ noemen, niet de Islam volgen. In de Koran staat namelijk dat we de Profeet en zijn levenswijze (sunnah) dienen te volgen; Koranieten verwerpen dit alles. Verder zet ‘Volg Kennis’ aan om:

De persoon achter dit account maakt tevens moslimgeleerden zwart. De persoon erachter is een man van Turkse komaf met een interesse in de Urdu-taal.

Deze man maak verder de Edele Metgezellen (moge Allah tevreden zijn over hen) zwart, verdedigd het sjiisme en is actief in sjiitische groepen en pagina’s waarmee hij de soennieten/moslims verder zwart maakt.

 

volgkennis1
Hier verdedigd ‘Volg Kennis’ het sjiisme, verteld hij leugens over de Hadith-boeken en spreekt hij zelf zonder bewijzen. Vervolgens laat de persoon zijn reacties zien in sjiitische groepen, om wat schouderklopjes van hen te krijgen.
volgkennis
In sjiitische groepen neemt ‘Volg Kennis’ afstand van de Sunnah (levenswijze van de Profeet) en soennieten. Hiermee is de kous af.

 

 

 Disclaimer: alle getoonde informatie is afkomstig vanuit pastebin.com of uit het publieke domein.