Leef niet ongezond…

 

بسم الله الرحمن الرحيم

Veel moslimbroeders en zusters gaan vandaag de dag het internet op wanneer ze kennis willen opdoen. Ze hebben gelijk; het internet staat vol met informatie. Er is alleen één punt: het internet kan een groter probleem zijn dan ieder van ons dacht.

Mensen spreken over zaken waar ze geen kennis over hebben; anderen doen er alles aan om de moslims met weinig kennis te doen afdwalen.

De christelijke, joodse en andere on-islamitische lobby’s zijn ook erg actief op het internet om de Moslim Ummah van binnenuit kapot te maken. Verdraaide fataawa, verzonnen hadith, discussies over twijfelachtige zaken maar zwijgen over de duidelijke zaken.

Binnen de “Ummah” heb je tal van afgedwaalde sektes zoals de Soefi’s, Sjiieten en Koranieten.  De leden van deze sektes proberen het de nietsvermoedende moslims zo moeilijk mogelijk te maken om erachter te komen “wie ze zijn”.

 

Met deze website proberen wij om de betrouwbare websites die volgens de Ahlu Sunnah Wal Djamaa3ah (Islam/moslim) te werk gaan in kaart te brengen onder verschillende categorieën. De valse, onbetrouwbare en niet-islamitische websites krijgen ook een vermelding op deze website zodat iedereen voorbereid is, immers: een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

السلام عليكم