Bekeerlingen (basisinfo)

Aan deze pagina wordt gewerkt. (tot 2014) neem derhalve nog niets over. Het is de bedoeling dat wanneer de documenten later klaar zijn, ze worden geprint, gedrukt en uitgedeeld onder de bekeerlingen etc. Iedere week wordt 1 onderdeel behandeld.

——————————-

LET OP: De onderstaande bekeerlingendocumenten zijn momenteel nog niet af.

Deze bekeerlingensectie is in 2012 gemaakt ter bevordering van de algemene islamkennis onder bekeerlingen en moslims die meer over hun geloof willen weten. Met de term ‘bekeerling’ verwijzen wij naar iedere persoon die begint met het praktiseren van de islam, ongeacht diens achtergrond.
Van deze voorlichting paginas bestaan ook print-gerede (PDF & DOCX) versies die je vanaf deze website kunt downloaden en uitprinten. De inhoud is grotendeels gelijk aan de on-line versie. 

  

Naast de reguliere bovenstaande documenten voor alle ‘nieuwe’ moslims, volgen hieronder specifieke documenten voor mensen met een bepaald verleden. Een passend antwoord met uitleg wordt gegeven voor iedere situatie.

Ik was vroeger Atheïst.
Ik was vroeger Christen.
Ik was vroeger Joods.
Ik was vroeger een Sjiiet.
Ik was vroeger een Soefi.
Ik was vroeger een Koraniet.

 

Atheisten, Christenen, Hindus:
http://www.islamhouse.com/339167/en/en/books/Dawah_Training_Course

Indien je kennis wilt opdoen over de Islam, kun je onze ‘betrouwbare‘ sectie doornemen; hierin staan veel externe links naar websites met boeken, video’s en andere zaken van ons geloof!