[18+] Extreme (terroristische) daden van niet-moslims.

Wanneer we het vandaag de dag hebben over ’terrorisme’, denkt men helaas al heel snel aan moslims. Ongeveer een kwart van de wereldbevolking is moslim; het is dus logisch dat sommigen van hen zich schuldig maken aan dingen die niet door de beugel kunnen. De media richt zich voornamelijk op hetgeen met de meeste nieuwswaarde, en dat zijn vandaag de dag ongetwijfeld de moslims. Een daad verricht door een moslim wordt vaak uitgelicht, terwijl diezelfde daad weg wordt gewuifd wanneer het door een niet-moslim wordt gepleegd.  Een vaak voorkomend verschijnsel is dat er een woordenoorlog plaatsvindt tussen deze twee groepen. Let bijvoorbeeld op het volgend voorbeeld:

  • Een vader die zijn dochter vermoord, terwijl ze geen moslim zijn: “Familiedrama.”
  • Een vader die zijn dochter vermoord, terwijl ze wel moslim zijn: “Eerwraak.”

Wanneer we echter de statistieken erbij halen, komen we er al snel achter dat de meeste terroristische aanslagen in bijvoorbeeld de EU NIET door moslims zijn gepleegd. De ETA, IRA, andere separatistische groeperingen en eenlingen (loners) zijn diegenen die de meeste aanslagen plegen. In 2009 en 2010 bijvoorbeeld, werden er 543 terroristische aanslagen geregistreerd over heel Europa. 4 Daarvan werden door moslims gepleegd (0.7%), de overige aanslagen werden gepleegd door voornamelijk separatistische groeperingen.

Aanvullend op wat hierboven is vermeldt, is het belangrijk om duidelijk te maken dat de afbakening van de term ‘moslimterrorist’ te algemeen is. Waarom zouden we het niet afbakenen naar ‘donkergekleurde mensen’, of naar ‘mannen’, of naar de mensheid in het algemeen?

Terrorisme is verwerpelijk; het is dan ook geen wonder dat de wereld anno nu nog steeds bestaat. Als de Islam terrorisme zou propageren, of alle moslims terroristen waren, zou deze wereld geen inwoners meer kennen.

Hier volgen nu beelden of foto’s van mensen die (waarschijnlijk) geen moslim zijn, maar wel (extreme) aanslagen of andere onacceptabele daden hebben verricht. LET OP: Het gaat om zaken die als schokkend kunnen worden ervaren, zelfs door mannen ouder dan 18 jaar. Tevens kunnen er pornografische elementen in voorkomen.

 

-|-

5555_461794683912589_252692152_n

De bont-handel zet een onmenselijke gang van zaken in gang. Bezoek ook PETA.

In China worden niet alleen dieren levend ontveld; dieren worden gemarteld, zoals deze Chinese vrouw (Wang Jue) doet met haar hakken: ze heeft veel katten op deze manier verpulverd.

(verwijderd)

Een van de wreedste video’s op het net; “3 guys, one hammer”. Rusland.

 

Soldaten van Bashar Assad pakken in deze clip willekeurige burgers op…

 

Omdat de volgende video’s de grens extreem overschrijden, nu geen directe player, maar alleen een verwijzing.